Voor ’s Heeren Loo zijn we op zoek naar een:

 

Communicatieadviseur Innovatie

Standplaats Amersfoort - 24 uur

 

Ben je zowel een denker als een doener? Zet je graag je tanden in marketing- en communicatievraagstukken en loop je warm voor innovatie? Wil je graag nieuwe dingen leren en uitproberen en heb je een creatief vermogen? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou.

 

 In deze functie ga je een bijdrage leveren aan de professionalisering van communicatie binnen de afdeling Innovatie. Je analyseert de behoeften van de afdeling Innovatie en vertaalt deze naar concrete marketingcommunicatie-, en corporate communicatiedoelstellingen en vervolgens naar de strategie en  implementatie van creatieve campagnes.

 

Je vindt het een uitdaging om communicatieplannen te maken rondom grote projecten en campagnes. Je bent in staat prioriteiten te stellen die recht doen aan de ambities van  de afdeling. Naast de opsteller van deze plannen ben je ook de uitvoerder. Als uitvoerder ben je o.a. verantwoordelijk voor het schrijven van bijvoorbeeld intranetberichten, artikelen, blogs en social media berichten, het begeleiden van vlogs en het ontwerpen van ludieke communicatiemiddelen.

 

Als collega binnen de afdeling Innovatie ben je nauw betrokken bij het introduceren van nieuwe producten in de zorg en het digitaal vaardiger maken van collega’s. Je vindt het leuk om samen te werken aan een doel.  En je krijgt energie van de snelheid waarmee innovaties plaatsvinden. Verder ben je  bedreven in het bedenken van creatieve oplossingen, het schrijven  van een passende strategie en het creëren van waardevolle content, waarbij je het kostenaspect nooit uit het oog verliest.

 

Wie zijn wij?

De afdeling Marketing & Communicatie biedt als afdeling ondersteuning op het brede gebied van marketing en communicatie aan alle organisatieonderdelen van ’s Heeren Loo. Daarnaast worden er op onze afdeling fondsen geworven ter ondersteuning van projecten voor cliënten die ‘s Heeren Loo ondersteunt.

 

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Innovatie. Deze afdeling bestaat uit 7 collega’s die werken aan het introduceren van nieuwe producten in de zorg en het digitaal vaardiger maken van collega’s.

Met als doel: het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënt en het leuker maken van het werk van de medewerkers.

 

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Marketing en/of Communicatie en ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt kennis van-  en sterke affiniteit met social media en het cross mediaal uitzetten van boodschappen.

 

Daarbij zou het mooi meegenomen zijn als je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Grafische skills, kennis van illustrator voor het vormgeven van diverse materialen;
  • Editen van video’s en vlogs.

 

Je herkent jezelf in de volgende kernwoorden: humor, initiatief tonen, zelfstandigheid, hands-on en creativiteit.

 

 Wat bieden wij?

  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 50 in de functie van communicatie adviseur A en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Enthousiast?

Solliciteer dan uiterlijk 29 juni 2018. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

 

Wil je meer informatie?

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl