Voor ’s Heeren Loo Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een

 

Communicatieadviseur regio Noordwijk

24 uur

 

Zit klantgerichtheid in je genen? Ben jij pro-actief? Zet je graag je tanden in marketing communicatie en interne communicatie vraagstukken? Wil jij je richten op een zorginstelling met toekomst? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

 

Samen met de zittende communicatieadviseur vertaal je de regio behoeften naar concrete (marketing) communicatie plannen en zorg je voor de implementatie en uitvoering daarvan.

 

Je signaleert relevante ontwikkelingen, trends en issues rondom de zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Je bent op basis hiervan in staat om communicatiethema’s te formuleren voor de verschillende doelgroepen van clienten en verwanten, verwijzers en medewerkers tot financiers. Vervolgens maak je de vertaalslag naar concepten en campagnes. Je hebt goed oog voor wat er speelt en kunt verbinding leggen tussen visie, beleid en veranderingen en de realiteit van de dagelijkse werkwerkelijkheid.

 

Je werkt op de locatie van de regio in Noordwijk en bent ook regelmatig voor overleg op het hoofdkantoor in Amersfoort. De standplaats voor de functie is Noordwijk.

 

Over ‘s Heeren Loo

Als communicatieadviseur maak je deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling biedt ondersteuning op het brede gebied van marketing en communicatie. Daarnaast worden fondsen geworven ter ondersteuning van projecten voor cliënten die ‘s Heeren Loo ondersteunt.

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. De medewerkers zijn zeer betrokken bij hun werk, de cliënten en hun sociale omgeving. ’s Heeren Loo vindt het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

 

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van Communicatie en ten minste drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.  Je vindt het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de marketing en communicatie binnen een complexe organisatie.

Je kunt de vragen van de regio naar communicatie vakkundig beantwoorden en je hebt ervaring met het inzetten van nieuwe digitale media. En minstens zo belangrijk, je hebt een verbindend profiel en een pro-actieve houding. Je houdt van de uitvoerende taken van dit vak.

 

Wat bieden wij?

Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal 50 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding, het maximum van de schaal bedraagt € 3.372,-- obv 36 uur. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris, maar vindt het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom wordt geinteresseerd in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt een contract van 24 uur voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Interesse?

De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl