Voor ’s Heeren Loo zijn we op zoek naar een:

 

Corporate Communicatieadviseur

Standplaats Amersfoort – fulltime (36 uur)

 

Loop jij warm voor corporate Communicatie? Wil jij een bijdrage leveren aan de implementatie van grote corporate communicatieprojecten? Heb je overtuigingskracht en ben je proactief? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

 

Het schrijven van een communicatieplan voor grote corporate projecten kent voor jou geen geheimen meer. Je hebt goed voor ogen wat er speelt en kunt verbinding leggen tussen visie, beleid en veranderingen en de realiteit van de dagelijkse werkelijkheid. Uniek aan deze verantwoordelijke functie is dat je je bezig gaat houden met corporate communicatieprojecten. Dit zijn grote projecten die worden ingezet voor de gehele organisatie, bijvoorbeeld op het gebied van positionering. Jij hebt een proactieve rol hierin en biedt ondersteuning en coördinatie bij de implementatie van dit soort projecten. Ook heb je een adviserende rol naar de directeur Marketing & Communicatie en het Hoofd Communicatie over belangrijke interne- en externe ontwikkelingen en je levert input aan voor de corporate communicatiestrategie van de organisatie. Je bent een echte verbinder, waarbij je makkelijk kunt schakelen tussen/met verschillende personen en op verschillende organisatieniveaus van operationeel- naar tactisch- en strategisch niveau.

 

Wie zijn wij?

Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie (M&C). De afdeling biedt ondersteuning op het brede gebied van Marketing,Communicatie en Fondsenwerving. Tevens valt het team Klantcontact Landelijk onder deze afdeling. Hier komen alle centrale telefoontjes en e-mails binnen. Ook verzorgt M&C de webcare voor de gehele organisatie. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team met marketingadviseurs, communicatie-adviseurs en fondsenwervers.

 

M&C is gevestigd in het hoofdkantoor van 's Heeren Loo (een toplocatie in Amersfoort op 5 minuten loopafstand vanaf CS Amersfoort).

 

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

 

Wat vragen wij?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Communicatie en een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast verwachten we dat je:

  • goed kunt analyseren en een creatief vermogen hebt;
  • moeiteloos schakelt tussen de verschillende niveaus en tactvol kunt handelen;
  • goed kunt overtuigen en beschikt over doorzettingsvermogen;
  • pragmatisch en proactief bent;
  • mensgericht bent met een verbindend karakter;
  • in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij?

We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met daarna uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 60 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. Het maximum van de schaal bedraagt € 4.329,-- o.b.v. 36 uur.

 

Carrièrekansen

Als grootste zorgaanbieder van Nederland werken we met veel verschillende doelgroepen. Dat betekent dat je kunt profiteren van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

 

Persoonlijke groei

Binnen ’s Heeren Loo is er alle ruimte voor persoonlijke groei. Wanneer je bij ons komt werken krijg je bijvoorbeeld als medewerker in de zorg toegang tot ‘Mijn Leeromgeving’. Daarmee heb je inzicht in en regie over jouw eigen ontwikkeling. Daarnaast staan in ‘Mijn Leeromgeving’ verschillende leerlijnen die speciaal zijn afgestemd op jouw dagelijks werk. Naast 'Mijn Leeromgeving' bieden we e-learnings aan via GoodHabitz.

 

Wil je meer informatie?

De werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl