Voor ’s Heeren Loo zijn wij op zoek naar een

 

Junior Communicatieadviseur I&O

32-36 uur

 

Zit klantgerichtheid in je genen? Ben jij pro-actief? Heb jij veel affiniteit met digitale, IT, innovatie en organisatie vraagstukken? Wil jij een bijdrage leveren die er echt toe doet? Dan hebben wij een uitdagende baan bij een zorginstelling met toekomst voor jou!

 

Je bent in staat om je interne klanten te adviseren op het gebied van communicatie rondom Informatie-, Organisatie- en Innovatie onderwerpen. Dit zijn o.a. Digitale ClientVoorzieningen, Digitale WerkOmgeving, Appstrategie & Bewustwording Informatiebeveiliging. Vervolgens coördineer je deze en maak je de vertaalslag naar middelen. Je hebt goed oog voor wat er speelt, je schriftelijke en creatieve vormgevingvaardigheden zijn goed en je kan zelfstandig werken binnen een team.

 

Je hebt kennis en ervaring met projectmatig werken. Je bent op de hoogte van en weet hoe je middelen & media zowel off- als online, het beste inzet. Ervaring en kennis van Indesign is een pré.

Samen met een senior communicatieadviseur zijn je interne opdrachtgevers de afdelingen Informatie & Organisatie (drie dagen) en Innovatie (één dag per week).

 

De standplaats voor de functie is Amersfoort.

 

Over ‘s Heeren Loo

Als communicatieadviseur maak je deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling biedt ondersteuning op het brede gebied van marketing en communicatie. Daarnaast worden fondsen geworven ter ondersteuning van projecten voor cliënten die ‘s Heeren Loo ondersteunt.

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. De medewerkers zijn zeer betrokken bij hun werk, de cliënten en hun sociale omgeving. ’s Heeren Loo vindt het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

 

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Communicatie-Nieuwe Media en ten minste drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je levert graag een bijdrage aan de verdere professionalisering van de communicatie binnen een complexe organisatie.

Je kunt de vragen van je interne opdrachtgever vakkundig beantwoorden en ook pro-actief voorstellen doen voor het inzetten van communicatie. Uiteraard heb je ervaring met het inzetten van nieuwe digitale media. Je houdt van de uitvoerende taken van dit vak, je bent enthousiast, doortastend, creatief en weet van aanpakken.

 

Wat bieden wij?

Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal 50 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding, het maximum van de schaal bedraagt € 3.372,-- obv 36 uur. 's Heeren Loo beloont niet alleen in salaris, maar vindt het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom wordt geïnvesteerd in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.

Je krijgt een contract van 32-36 uur voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Interesse?

De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl