Aukje Banda

“Committo laat je focussen op dat wat van belang is” Senior Adviseur Corporate Communicatie

 “In mijn vorige baan zocht ik enkele jaren geleden een extra communicatiemedewerker. Tijdens mijn eerste kennismaking met Committo dacht ik: “Laat ik me ook maar direct als kandidaat inschrijven, je weet maar nooit.” Begin dit jaar werd de wens voor een nieuwe uitdaging groter en concreter. Ik wilde écht wat anders en de reistijd mocht niet te lang zijn. Ik zei tegen mijn toenmalige collega: “Ik moet Committo maar eens gaan bellen, zij hebben een groot netwerk in Nijmegen en omstreken.” Prompt belde Marian mij de dag erna, alsof het zo had moeten zijn.

 

Ze zocht een extra kandidaat voor de functie van Senior Adviseur Corporate Communicatie bij ROC Nijmegen. Het traject ging snel: Committo belde mij op vrijdag en al na het weekend zat ik met Marian om de tafel om me voor te bereiden op het gesprek van woensdag. Ze vertelde me uitgebreid over de achtergrond van het ROC, waar het team vandaan kwam en wat voor persoon ze zochten. Daardoor kreeg ik een goede indruk van wat wel en niet van belang was om mee te nemen in het sollicitatiegesprek. Ondanks de beperkte tijd die ik had, was ik hierdoor goed voorbereid. Zo kon ik tijdens het sollicitatiegesprek voorbeelden noemen die aansloten bij de belevingswereld van het ROC, waardoor het gesprek heel soepel verliep. Dat Marieke als observator aansloot bij het gesprek, heb ik ook als prettig ervaren. Waar ikzelf eerder geneigd was om na afloop te praten over de dingen die in mijn beleving minder goed gingen, gaf Marieke aan wat er juist heel goed ging. Dat sterkte me in het vertrouwen dat dit wel eens wat kon gaan worden.

 

Committo heeft gedurende het hele proces grote betrokkenheid getoond. Per mail, telefonisch en zelfs per app. Ook nadat ik in mijn functie was begonnen, bleven ze geïnteresseerd. De afwisseling in het contact met Marian en Marieke werkt fijn, ze zijn daardoor erg flexibel. Ze zijn beide goed op de hoogte van wat er speelt en ze vullen elkaar goed aan. Het contact is altijd warm en hartelijk, en toch ook zakelijk. Je kunt bij hen eerlijk en open zijn, bijvoorbeeld over waar je onzekerheden liggen. Met al hun ervaring in het communicatievak prikken ze daar doorheen en kunnen ze je prima op waarde schatten. En die inschatting was perfect; ik voel me als een vis in het water in mijn nieuwe baan!”

 

Committo in 5 woorden: Professioneel, betrokken, hartelijk, serieuze begeleiding, korte lijntjes.

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl