Adviseur Merk en Marcom  Marktleider GITP – Utrecht

 

WAT GA JE DOEN ALS ADVISEUR MERK EN MARCOM?

Als Adviseur Merk en Marcom zorg je voor de kwaliteit en de eenduidigheid van de externe communicatie, via uiteenlopende kanalen, en geef je inhoud aan het merk GITP. Daarmee positioneer je GITP als marktleider en innovator in de branche.

 

Als adviseur Merk en Marcom lever je dus een belangrijke continue bijdrage aan het bedenken, aanjagen en doelgericht in de markt zetten van marketing communicatie activiteiten. Je genereert  ‘high quality’ leads voor sales en accountmanagement. Je zet  geïntegreerde campagnes op voor diverse business units en maakt doelgericht en effectief gebruik van de hele communicatiemix: advertising, direct marketing, PR, events, sales promotions etc. Je werkt hierbij uiteraard nauw samen met een content marketeer en een online marketeer als het gaat over het ontwikkelen van campagnecontent en online campagnes. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de merken GITP en PiCompany(100% dochter van GITP). Je bent een gedreven teamplayer en je draait er je hand niet voor om ook praktisch bij te springen om het werk gedaan te krijgen.

 

Heb jij relevante ervaring en wil je deze waarmaken in een brede MarCom functie in een agile organisatie waarbij je een coördinerende en zelfstandige rol vervult? Reageer vandaag!

 

WAT WORDT JOU GEBODEN?

Wij bieden naast een inhoudelijk interessante functie, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een dynamisch bedrijf met inspirerende collega’s. Daarnaast bieden we uiteraard een marktconform salaris.

 

• Salaris (afhankelijk van ervaring/competenties) tussen € 40.000 en € 60.000 op jaarbasis, inclusief

  vakantiegeld en 13e maand bij full time dienstverband.

• Werken bij een informeel, gedreven en gerenommeerd HR-adviesbureau met stevige groeiambitie.

• De functie is in principe voor 32 uur per week (40 uur is fulltime).

 

WAT WORDT VAN JOU VERWACHT ALS ADVISEUR MERK EN MARCOM?

WO werk- en denkniveau

Minimaal 5 jaar werkervaring als adviseur MarCom (ervaring in kennisintensieve organisaties

of FMCG is een pré).

Ervaring met het vertalen van proposities naar een concrete MarCom aanpak en uitingen, geïntegreerde campagnes, accountability en productie van MarCom middelen.

 

Competenties

Communicatieve vaardigheden, conceptueel denken, creativiteit, flexibiliteit, klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, ondernemerschap, projectmatig werken, probleemanalyse en samenwerken.

 

Waar ga je werken?

GITP is een HR adviesbureau gespecialiseerd in inzicht en ontwikkeling van talenten van mensen en organisaties. Met diensten als assessments, online HR tools, organisatieadvies, trainingen, coaching, en werving en selectie biedt GITP unieke full service op het gebied van loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling. Jaarlijks werken we samen met 5.000 opdrachtgevers uit 50 branches en helpen we meer dan 15.000 mensen hun talenten te ontwikkelen, nieuw perspectief te creëren en de regie te pakken over hun loopbaan.

 

Het team

Je komt te werken in een nieuw en informeel marketingteam. Belangrijk binnen dit team is evenwicht tussen inzet en plezier, werk en privé. Dit uit zich in enthousiasme, dingen doen waar je goed in bent, humor, flexibele werktijden, hart voor de zaak en inzet.

 

Locatie

GITP is gevestigd in Utrecht (Papendorp).

 

Procedure

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

 

Meer weten of solliciteren?

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? De procedure wordt begeleid door Committo. U kunt contact opnemen met Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

 

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl