Committo is continu op zoek naar communicatie- en marketingcommunicatieprofessionals voor uiteenlopende vaste banen en projecten. We bemiddelen communicatie-adviseurs, marketeers en online professionals in het vakgebied: (marketing-) communicatie-medewerkers, junior en senior adviseurs, management- en directiefuncties maar ook accountmanagers bij bureaus, online marketeers, propositiemarketeers, p.r.- en p.a.-adviseurs of mediaplanners.

 

Een relevante opleiding op HBO- of WO-niveau gecombineerd met minimaal één tot twee jaar gerichte werkervaring zijn minimale vereisten voor inschrijving.

 

Na ontvangst van je CV word je uitgenodigd voor een intakegesprek met één van onze consultants. Tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op vakinhoudelijke kennis, maar vooral op je persoonlijkheid, wensen en ambities. Op basis daarvan worden je gegevens intern besproken en opgenomen in onze database. In geval van een opdracht of vacature bekijken we of deze voldoet aan je profiel. De gehele sollicitatieprocedure wordt begeleid door Committo. Vanzelfsprekend kun je erop vertrouwen dat wij zeer zorgvuldig en discreet met je gegevens omgaan.

 

Klik hieronder om  je in te schrijven

Kandidaten | Meer informatie

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl