Isa Bais

“Marieke vond de rode draad en maakte de juiste match” Community Manager, Stichting IZZ

“Ik ben via Committo aan mijn huidige baan gekomen. Op LinkedIn zag ik de vacature voor Community Manager bij Stichting IZZ. Ik was direct heel enthousiast, maar dacht vanwege de functiebeschrijving ook: ‘hier past mijn cv niet direct bij’. Omdat ik het op dat moment nogal geschoten had met het type recruitment dat naar de perfecte match op papier zoekt, liet ik hem schieten. Vervolgens zei een vriendin, die ooit zelf via Committo aan een baan was gekomen, ‘ik dacht meteen aan jou toen ik die functie zag’. Ik liet de vacature opnieuw voorbij gaan, maar keek wel naar de andere vacatures die Committo had staan. Ik besloot me in te schrijven en ging langs voor een kennismakingsgesprek.

Dat gesprek verliep bijzonder prettig. Ik kreeg direct het gevoel dat Marieke niet zozeer ‘op jacht’ was naar een snelle match, maar dat ze veel meer op zoek ging naar wie ik ben, wat ik wil en wat ik belangrijk vind. Waar andere bureaus, in mijn ervaring, vooral zéggen dat ze naar mij als mens kijken, heb ik in Committo een bureau gevonden dat dat ook echt dóet. Zo kun je  in mijn curriculum vitae een onlogisch verhaal zien, als je dat wil. Dat is iets waar ik bij eerdere recruitmentgesprekken op stuk liep. Marieke keek daar dwars doorheen, vond de rode draad in mijn cv en wist perfect die dingen eruit te filteren waar ik goed in ben. Ze liet zien dat je ook een ander verhaal in mijn cv kan zien, en naar iemand die dát kan was ik op zoek. In plaats van alleen naar de feiten op papier te kijken, vroeg ze naar mijn manier van denken, naar hoe ik met mensen omga, naar wat ik belangrijk vind, naar de keuzes die ik gemaakt heb en naar mijn vaardigheden. Op basis van wat ze in mij zag, pakte ze er twee vacatures bij. En je raadt het al: de best passende bleek die te zijn die ik zelf al twee keer opzij had geschoven!

Marieke koppelde de verschillende aspecten uit mijn cv, die goed samen blijken te komen in deze functie, aan elkaar. Door het gesprek dat we hadden en de analyse die Marieke maakte, zag zij de match. Ik werd direct voorgesteld aan Stichting IZZ en mocht mee in de selectie. De match bleek er inderdaad te zijn: ik werk er nu zo’n drie maanden en ik voel dat het helemaal klopt.”

 

Committo in 3 woorden: mensgericht, professioneel, sensitief.

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl