Marieke Verhoeven

“Een waardevolle samenwerking” Hoofd Communicatie, De Onderwijsspecialisten

“Wanneer we nieuwe mensen nodig hebben, schakel ik graag met Committo. Het vinden van een nieuwe medewerker is een vak apart en gaat sneller en efficiënter wanneer je het aan een bureau als Committo overlaat; zij hebben de expertise, een heel breed netwerk en oog voor de juiste competenties, persoonlijkheid en ontwikkelmogelijkheden.

 

Het eerste gesprek dat ik met Committo had, heb ik als erg prettig ervaren. Ze nemen de tijd om je te leren kennen en tonen oprechte interesse. Vanuit die positieve indruk was het een logische stap om een beroep op hen te doen. Juist omdat ze de tijd nemen om precies helder te krijgen wat je zoekt. Ze vragen niet alleen naar het type organisatie en welke taken en verantwoordelijkheden iemand in de betreffende functie krijgt, ze vragen vooral ook naar het team waarin iemand komt te werken en de persoonlijkheid die je in de kandidaat zoekt.

 

En dat is precies waar de waarde van het langer samenwerken met één bureau goed zichtbaar wordt: doordat ik voor mijn team meerdere mensen door Committo heb laten aandragen, kennen zij dat team inmiddels heel goed, ze zien de match. Ze komen daardoor altijd met kandidaten waarvan je denkt: ‘Ja, dat past!’ en de inzet van Committo heeft zo altijd nog tot een match geleid!”

 

Committo in 3 woorden: Goed inlevingsvermogen, Prettig in de samenwerking,

Met zorg en aandacht.

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl