Opdrachtgevers | Leer ons kennen

Committo bemiddelt voor zowel vaste banen als tijdelijke projecten en interimopdrachten in geval van van ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke werkdruk of bij behoefte aan specifieke vakkennis zoals bijvoorbeeld het reorganiseren van een afdeling. We bemiddelen communicatie-adviseurs, marketeers en online professionals in het vakgebied: (marketing-) communicatie-medewerkers, junior en senior adviseurs, management- en directiefuncties maar ook accountmanagers bij bureaus, online marketeers, propositiemarketeers, p.r.- en p.a.-adviseurs of mediaplanners

 

 We werken volgens onze uitgangspunten, maar leveren altijd maatwerk. In combinatie met onze persoonlijke, individuele aanpak zorgt dit voor optimaal resultaat!

 

Na inventarisatie van de wensen en behoeften van de organisatie of afdeling, stellen we een zoekprofiel op en bepalen we per opdracht de strategie. Op basis van netwerksearch, databasesearch en/of (social-) mediasearch starten we de procedure op. Na afronding van de selectie presenteren we de twee of drie beste kandidaten. Daarna begeleiden we de procedure vanaf het kennismakingsgesprek tot aanname van de kandidaat. In geval van werving komt de kandidaat na de procedure rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever. Gaat het om een project of interimopdracht, dan wordt de professional via Committo aangesteld.

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl