Rennie Vernooij

“Committo weet de juiste vragen te stellen” Content Manager, Bavaria

“Committo heeft merkbaar veel ervaring in het vakgebied van Marketing en Communicatie en kan zodoende goed inschatten welk type mens er bij welke organisatie past. Ze stellen gerichte vragen om te kunnen beoordelen of er match is. Zo was het eerste gesprek dat ik met Marieke had vooral op mij als persoon gericht: wat voor type ben je? Hoe ga je met bepaalde situaties om? Zou je in het bestaande team van deze werkgever passen? Uiteraard kon ik op mijn beurt alle vragen stellen die ik had over de functie. Daar waar ze deze niet konden beantwoorden, gaven ze dat eerlijk aan.

 

Niet alleen de aanpak in het zoeken van de juiste kandidaat heb ik als prettig ervaren, ook over de wijze van contact gedurende het gehele sollicitatieproces ben ik erg tevreden. Marieke en Marian zijn goed te bereiken, zelfs in het weekend als het nodig is. En wanneer bellen even niet uitkwam, was er contact via Whatsapp. Committo heeft een prominente rol in het selectieproces en blijft hierin steeds persoonlijk.

 

Terugkijkend kan ik zeggen dat Committo de match tussen mij en Bavaria goed heeft ingeschat. Ik ben pas drie weken aan de slag, maar snap goed dat ze hebben gedacht dat ik als persoon goed binnen deze organisatie pas!”

 

Committo in vijf woorden: toegankelijk, persoonlijk, flexibel, meedenkend, eerlijk

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl