Senior communicatieadviseur m/v

Standplaats Arnhem, 32 – 36 uur

 

De afdeling

Als senior communicatieadviseur ga je werken in een enthousiast marketing & communicatieteam van vijf adviseurs op het Centraal Bureau van Siza in Arnhem. De stafafdeling valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Belangrijke speerpunten van de afdeling zijn: het verhogen van de externe zichtbaarheid van de organisatie, het verbeteren van de interne communicatie en de centrale communicatie naar onze cliënten. Daarnaast bouwen we (online) marketing de komende tijd verder uit.

 

De werkzaamheden

We zoeken een ervaren, allround collega die het accent legt op de externe zichtbaarheid van Siza. Daarnaast heb jij je eigen aandachtsgebieden en accounts waarvoor jij het eerste aanspreekpunt bent en verder expertise op ontwikkelt. Samen met een gedreven team collega’s zet jij de volgende stap op het gebied van het versterken van de positionering en reputatie. Namens het communicatieteam neem jij het voortouw in het optimaliseren van het persbeleid en de content planning. Ook onderhoud je pers- en mediarelaties en adviseer je bij crisiscommunicatie. Piketdienst en woordvoering is onderdeel van deze functie.

 

Functie eisen

Jij bent een ervaren en stevige (marketing)communicatieadviseur en sparringpartner voor het management. Je hebt ervaring met public relations, externe communicatie en het ontwikkelen en uitvoeren van communicatiecampagnes. Als geen ander ben jij in staat om strategisch te denken en adviseren. Daarnaast neem je samen met je collega’s de uitvoering van de plannen voor je rekening. Je bent flexibel, inventief en initiatiefrijk en wil graag van betekenis zijn voor mensen met een beperking. Je voelt goed aan wie je waarvoor nodig hebt in de organisatie. Je schroomt niet jouw mening te geven of anderen aan te spreken. Dit doe je op basis van steekhoudende argumenten en met flair. Je schrijft gemakkelijk en bent in staat om complexe materie te vertalen in een strategie en aansprekende teksten. Voor het opstellen van een woordvoeringlijn en het te woord staan van de pers draai jij, ook in crisissituaties, je hand niet om.

 

Aanbod van Siza

Binnen dit speelveld biedt Siza jou de ruimte om jouw kansen te pakken, jezelf te ontwikkelen en jouw functie zelf verder vorm te geven. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao gehandicaptenzorg, met functieschaal FWG 60 (max. 4329,00 o.b.v. 36 uur, excl. 8% vakantietoelage en 7,05% eindejaarsuitkering). Wij zoeken iemand voor 32 tot 36 uur per week. We bieden je een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

 

Siza

Bij Siza helpen wij cliënten hun eigen leven te organiseren. Wij geloven dat niemand afhankelijk wil zijn van anderen. Ook mensen met een beperking willen hun leven zoveel mogelijk zelf inrichten. Wij ondersteunen hen daarbij door goed te luisteren naar hun wensen en behoeften en met slimme en innovatieve oplossingen. Bij Siza werken 2500 medewerkers die zorg en ondersteuning bieden aan ruim 3500 mensen. Siza heeft 150 locaties verspreid over Gelderland en Brabant.

Siza is volop in ontwikkeling. Bijvoorbeeld de manier waarop wij zorg verlenen en de vernieuwing van een aantal grote locaties waaronder Het Dorp in Arnhem. Daarnaast is de Informatie en Technologieagenda een belangrijk speerpunt de komende jaren.

 

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.werkenbijsiza.nl en www.siza.nl.

 

Interesse?

De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl