Anneke Overmars

“Bij Committo heb je vaak

aan een half woord genoeg”

Senior medewerker Marketing, Gemeente Nijmegen

 

“Ik ken Committo al een tijdje. Ze zijn een bekend bureau in Nijmegen en omstreken voor marketingcommunicatiefuncties en ik had al eens zaken met ze gedaan. In september 2015 had ik met spoed tijdelijke ondersteuning nodig. De keuze voor Committo als gespecialiseerd bureau voor functies in deze branche was dan ook snel gemaakt.

 

Marieke en Marian hebben niet veel woorden nodig om te begrijpen naar wat voor kandidaat je op zoek bent. Dat is het grote voordeel van zaken doen met vakspecialisten; zij hebben geen uitgekauwde functiebeschrijving nodig om te weten wat je zoekt. In dit geval zocht ik een kandidaat die zelf ook weinig uitleg nodig heeft om het werk op te pikken. Iemand die goede ondersteuning kan bieden en weinig inwerktijd nodig zou hebben. Committo stelde een aantal kandidaten voor, waar ik er twee uitkoos die bij het team zouden kunnen passen. De selectieprocedure verliep, zoals ik verwachtte, heel vlot: binnen tien dagen al startte mijn nieuwe collega marketingcommunicatie! En dat een goede keuze was, blijkt uit het feit dat ze, inmiddels bijna een jaar later, nog steeds bij ons werkt.

 

Committo voelt goed aan wat bij mij als opdrachtgever en de organisatie past. Marieke en Marian luisteren goed en maken zo een goede inschatting van het type kandidaat. Hun persoonlijke betrokkenheid, bij zowel mij als opdrachtgever als bij de kandidaat, stralen ze in alles uit. Door de kleinschaligheid van Committo merk je ook dat er onderling veel wordt uitgewisseld en dat ze goed op de hoogte zijn van wat er speelt. Dat maakt dat de hele procedure vlot verloopt en dat je zelf weinig rompslomp aan de werving van nieuwe medewerkers hebt. Ik kan Committo zeker aanbevelen bij anderen.”

 

Committo in 3 woorden: Accuraat, professioneel, persoonlijk betrokken.

 

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl