Ubbink is een ambitieus Doesburgs productiebedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor de bouwkolom op het gebied van Rookgasafvoer, Ventilatie, Luchtdicht en Waterdicht bouwen.

Wij zoeken continu naar slimme innovaties, gericht op verwerkersgemak. Onze producten zijn verkrijgbaar bij bouwmaterialenhandelaren, technische groothandels en ijzerwarenspeciaalzaken.

 

Als gevolg van de groeiende omvang van de marketingactiviteiten zijn wij op zoek naar een

 

Allround marketeer

met passie voor content

 

Fulltime dienstband, 32 uur is bespreekbaar

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, organiseren en beheren van contentprojecten voor zowel online als offline kanalen. Je verzamelt (zowel intern als extern) content, die voor verschillende doelgroepen en kanalen interessant en relevant is, zowel achter je bureau als op locatie. Je stemt de inhoud en de ‘tone of voice’ af op de diverse doelgroepen.

Naast je eigen projecten schrijf je teksten voor brochures, nieuwsbrieven en social media en heb je een aandeel in de organisatie van campagnes.

 

Wij zoeken

Een allround marketeer met enkele jaren B2B ervaring. Je hebt een passie voor schrijven, maar je vindt het ook leuk om campagnes te draaien. Je hebt interesse in of affiniteit met technisch schrijven. Je vindt het leuk om je de materie eigen te maken en je vindt het geen probleem dat het hierdoor minstens een halfjaar duurt voor je zelfstandig projecten kunt draaien. Je bent nieuwsgierig, opgewekt en gepassioneerd en minimaal

32 uur beschikbaar.

 

Jij krijgt

• Een gezellig en ambitieus team van vier vrouwelijke collega’s

• Volop gelegenheid om te leren en je persoonlijk te ontwikkelen

• Een gedegen opleiding over de dienstverlening

• Ruimte voor initiatieven voor vernieuwing

• Een informele sfeer

 

Informatie

De volledige werving & selectie procedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl

Krayenhoff Kazerne

 

Molenveldlaan 90

 

6523 RM Nijmegen

Telefoon 024 381 22 99

 

Email  info@committo.nl